Mollet vs Aleví 6-1

2Partit lluitat pels més petits davant un rival molt complicat tot i el resultat final.
Els primers minuts van ser dels locals, que presentaven més possessió de la pilota i les ocasions més clares, però els visitants posarien la seva part donant perill amb diversos coontratacs, tot i que el primer gol rival va arribar aviat, el següent es faria esperar bastant, i va arribar als últims minuts, on el control del partit era més pels grocs i negres, que no aconseguien transformar múltiples ocasions.
La segona part amb el 2-0 en contra, es prenen més riscos i, tot i que les ocasions creades creixen, les ocasions en contra també o feien, i amb això, per desgracia, la distancia va augmentar fins al 5-0 abans de que els mataronins encertessin a fer el primer gol, 5-1 en peus de Pol, abans del definitiu 6-1.
Seguim creixent, poc a poc, gaudint del futbol sala, treballem, 1,2,3 MATARÓ!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: