Juvenil vs Montserrat 4-0

FullSizeRenderPrimera final guanyada del juvenil per continuar la seva lluita pel títol de lliga de la segona divisió juvenil. L’equip continua a un punt de líder a falta de 3 partits per disputar i cada partit es una final pels nostres joves jugadors. Després de guanyar a la complicada pista del Riudellots, es tenia que realitzar un partit molt seriós per aconseguir la victòria davant del Montserrat, un rival incòmode que sap jugar a futsal.

La primera part va ser molt disputada amb un clar control del partit per part dels grocs i negres però amb els visitants realitzant un gran treball defensiu. La part va acabar amb 1 a 0 amb un gol de David de banda. Bones jugades i ocasions per anar-se al descans amb un marcador més ampli però no es va tenir sort.

A la segona part, es va controlar molt el partit i amb grans possesions dels nostres, van començar a desesperar als de Barcelona que no van fer ocasions. Primer Mesones, amb una bona jugada amb David i posteriorment Sergio i Duque, van finiquitar el partit per deixar un còmode 4 a 0 a falta de 10 minuts. Ja només quedava el xiulet final per assegurar els tres punts

El proper partit es disputa a la pista del Cardedeu, equip ja descendit. S’han d’aconseguir el tres punts per continuar per la lluita del títol i l’ascens a primera divisió. Amunt guerreros!! 1,2,3 MATARÓ!!!

Van jugar: Andrés i Pol, Victor, Jordà, Camilo, José Luis, Dani, Alexis, Sergio(1), Mesones(1), David(1) i Duque(1),

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: