FS F.Y. CASTELLAR 8-6 SÈNIOR MASCULÍ

Partit de dues parts el viscut aquest diumenge a Castellar del Vallès on el nostre sènior ha competit de tu a tu amb un gran rival en un gran estat de forma que lluita pel liderat i s’ha classificat per la final a 4 de la copa Catalunya.
La primera part el Castellar va aprofitar la seva estratègia a pilota parada per sorprendre els de Mataró que no han sabut arreglar fins a força estona després.
El Local s’avançava al marcador en una d’aquestes jugades amb una forta volea a l’escaire que era contestada gairebé a l’instant per Angel Robles “Gigi”d’igual manera.
3 minuts després s’avançaven altre cop els vallesans i no tardaven molt tampoc a fer el 3-1.
Els grocs i negres recuperaven una mica el ritme del partit i escurçaven el marcador amb gol d’Abdel; però 1 minut després el castellar aprofitava un error mataroní per posa el 4-2 i abans d’acabar la primera part i de doble penal posava un 5-2 que deixava contra les cordes a un Mataró que tot fent bon futbol sala no tenia el premi final.
A la segona els mataronins van donar una cara diferent i amb una bona pressió recuperava pilotes i en 2 minuts i amb 2 gols més d’Abdel retallava el marcador a 5-4 i acorralava el Castellar al seu camp. Tot i això els locals tornarien a marcar per posar el 6-4 però els mataronins seguien lluitant i en 2 bones jugades Adrian de Gea i Pol Aledo posaven l’empat al marcador.
A partir d’aquí els mataronins van notar el sobre esforç i no van poder mantenir la pressió per molt temps i quan faltaven 4 minuts veien com un xut des de la dreta del camp acabava per entrar a la porteria mataronina, finalment i jugant de 5 els del Ciutat rebien el 8-6 amb el que acabaria un gran partit dels dos conjunts.
Donar l’enhorabona a l’equip que a falta de 3 jornades no només ha aconseguit la permanència matemàtica, primer objectiu dels grocs i negres aquesta nova temporada a divisió d’Honor, sinó que a part està lluitant per acabar entre el 5 primers classificats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: