Martorelles vs Sènior Femení 3-4

El sènior femení es proclama campió de la primera divisió femenina de futbol sala a falta de 4 partits per finalitzar la lliga, després de guanyar al Martorelles per 3 gols a 4. Els gols de Montse, Nerea per partida doble i Silvia van donar la victòria a les grogues i negres que van remuntar el marcador fins a dues vegades. A part aconsegueixen l’ascens a la lliga de divisió d’honor femenina cara la temporada vinent 2016-2017.

Enhorabona a les campiones: Sara Martínez, Mireia Neddermann, Eli Claus, Sílvia Álvarez, Nerea Rivas, Mireia Pujol, Carlota Ferrer, Anna Valls, Laura Roset, Montserrat Villalonga i Mireia Roca. I al seu entrenador Joan Serra

FELICITATS CAMPIONES!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: