ACE Riudellots vs Juvenil 1-5

Importantissima victòria del juvenil davant d’un rival directe per la lluita pel campionat de lliga i l’ascens a primera divisió. Els del ciutat van realitzar un partit molt seriós que va sorprendre als gironins que portaven nou jornades sense perdre en lliga. El partit venia precedit per la derrota dels nostres contra el Montmeló la jornada anterior que deixava tocat a l’equip i obligat a guanyar tots els partits per pujar de categoria. Guanyar a la pista del Riudellots mai es fàcil i ens van trobar un partit amb molta intensitat i gran ambient a a la grada.

El primer gol va venir per part dels gironins, en un errada de Pol que es va deixar marcar pel primer pal un xut sense angle des del córner. Pol Roy va empatar amb un fort xut en una bona transició d’atac dels nostres que van realitzar un gran partit defensiu. Amb aquest resultat es va arribar al descans i amb un partit molt obert. Els locals feien bones jugades d’estratègia però amb poc encert a porteria i els nostres bons contraatacs però sense acabar de finalitzar jugades.

Als pocs minuts d’iniciar la segona part, Victor Ortiz va marcar el segon pels de Mataró amb un fort xut de banda que va desviar un defensa i va sorprendre al porter gironí. En aquests moments, els de Riudellots van començar a posar-se nerviosos i es van sortir del partit, mentre que els nostres joves jugadors van saber portar amb molta intel·ligència el partit i d’aquesta manera va arribar, amb un gran contra, el segon gol de Pol Roy que deixava el marcador 1 a 3 a falta de 7 minuts. Els gironins van sortit de cinc i a la primera jugada, Mesones va robar una pilota i amb un xut llunyà va marcar a porteria buida i posteriorment, Andrés va marcar un gol des de la porteria per concloure el partit amb un gran resultat de 1 a 5.

Amb aquests tres punts, els juvenils es col·loquen líders provisionals a falta d’un partit pendent del Futsal Vilassar i a pocs punts d’aconseguir l’objectiu de l’ascens a primera divisió. Els nostres depenen d’ells mateixos per aconseguir-ho i han de guanyar els 4 partits que queden de lliga. ENDAVANT  MATARÓ!!! Un pas més!! 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés(1) i Pol, Victor Ortiz(1), José Luis, Camilo, Maru, Sergio Vivas, Mesones(1), Duque, David i  Pol Roy(2)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: