Sènior Masculí vs Santvicentí 6-7

IMG_5180El Ciutat de Mataró perd el derbi maresmenc contra el Santvicentí.
Els Mataronins tot i començar guanyant amb un bon gol de vaselina de Angel Robles i mantenir el resultat d’1-0 fins quan faltaven 2 minuts van veure com els de Sant Vicenç capgiraven el marcador amb 2 gols abans de finalitzar la primera part.
A la segona els grogs i negres van rebre un tercer gol que els va esperonar i en 2 minuts amb gols d’Abdel i Capilla empatava el partit. Malauradament a partir d’aquí el partit es va tornar un intercanvi de cops on van sortir perdent els mataronins.
Els gols de Cristian, Alex i Capilla eren contestats cada cop pels rivals que quan faltaven 20 segons van marcar el 6-7 final.

El partit va estar precedit pel passadís que van fer els jugadors del sènior masculí i del Santvicentí als jugadors de l’esporta adaptat en reconeixement del CAMPIONAT DE CATALUNYA  i que van oferir la  copa que ja està a les vitrines del nostre club, a tota l’afició groc i negra, . ENHORABONA CAMPIONS!!

IMG_5181

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: