Montigala “B” vs Aleví 2-2

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Els més petits del club aconsegueixen el primer empat de la segona volta, després de molt lluitar, a un partit on van ser superiors però no van saber definir.

La primera part començava deixant clar el que seria el partit, els grocs i negres exercien molta pressió i atacs ràpids dominant l’inici del partit però sense concretar, i el primer error defensiu, condemna l’1-0 per als locals. Tot i això, el ritme del partit va continuar sent el mateix, eren els visitants els qui posaven les millors ocasions i el joc, però no arribaria l’empat.

A la segona part, s’intensifica la pressió visitant, encara sense sort de cara a porta, fins que al final, la fortuna arriba, un mal refús de la defensa, toca en Arnau que confon al porter i acaba en gol a la seva pròpia porteria 1-1. Els mataronins que porten molt de temps sense guanyar, i en veure que tot i les múltiples ocasions, la pilota no entrava, comencen a mostrar un joc més nerviós i amb massa imprecisions, i els locals posarien el 2-1 amb un dubtós gol fantasma. El partit, però, no seria tan injust amb els groc i negres, una gran sortida a l’ultim minut, acaba en peus de Joel que aconsegueix fer el 2-2 final.

Primer punt de la segona volta però victòria moral per la superioritat en la majoria del partit dels mataronins, que encara tenen temps per continuar treballant, 1,2,3 MATARÓ!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s