Juvenil vs Montmeló 2-5

juvmontmeloDura derrota del juvenil que veu perillar la seva segona posició en el campionat. Partit molt complicat a casa davant un bon rival que viatjava a Mataró amb la quarta posició i amb l’objectiu de portar-se els tres punts per lluitar per l’ascens a primera.

La primera part va ser totalment del Ciutat amb bones jugades i una gran pressió que va sorprendre als rivals. El resultat va ser de 2 a 1 amb gols de Jordà amb una bona assistència de Alexis de banda i Pol Roy aprofitant una jugada d’atac de l’equip. Les sensacions eren molt bones i els nostres juvenils estaven realitzant un gran partit però tot va canviar després del descans. Els de Montmeló van pressionar més a dalt i van sorprendre als nostres que van ser incapaços de trobar la sortida de pilota. No es feien ocasions i els visitants arribaven amb molta més claredat, marcant fins a 3 gols que posava el marcador 2-4 a falta de 7 minuts per la finalització del partit. Els groc i negres van sortit de cinc per aconseguir almenys empatar el partit però a la primera jugada, els de Montmeló van aconseguir el cinquè gol que deixa molt tocat al nostre equip.

Tot i la derrota, la jornada no ha estat dolenta per el Ciutat i a falta de cinc partits pot passar de tot ja que hi han 5 equips en diferències de dos o tres punts. Tot passa per guanyar la propera setmana a la pista del Riudellots. Encara hi han opcions d’aconseguir el títol de lliga i l’equip ha de lluitar fins l’últim minut de l’últim partit. 1,2,3 MATARÓ!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: