CFS Manent Santa Coloma vs Infantil “B” 10-1

L’Infantil va caure a la pista del Santa Coloma, segon classificat, per un abultat 10 a 1. Els groc-i-negres van sortir sense la concentració exigida pel partit i al primer minut ja van encaixar el primer gol. Tot i tenir algunes ocasions per materialitzar l’empat, els locals no van tenir compassió alguna i en 5 minuts van col•locar el 5 a 1 al marcador. Un resultat difícil d’encaixar que va deixar tocats i pràcticament enfonsats als mataronins. L’equip va patir el contratemps de la lesió d’Oscar, qui en una jugada va fer un mal gest i va quedar malmès de l’esquena i va haver d’abandonar el partit. Per sort no ha estat res i el jugador podrà continuar disputant el que queda de lliga. A la segona meitat la dinàmica del partit va ser la mateixa i tot i el gol de Gorin, l’equip no va estar encertat defensivament i el desconcert del joc va fer que arribessin 5 gols més a la segona meitat. Partit per reflexionar i millorar moltes coses per poder continuar en la linia que portaven en els últims dos partits on s’havien aconseguit 6 punts.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s