Lliça d’Amunt vs Juvenil 2-5

FullSizeRenderEls joves jugadors del ciutat aconsegueixen un bon resultat a Lliça d’Amunt i tres punts vital per continuar la seva lluita pel campionat. El partit semblava un tràmit, degut a que els locals només havien aconseguit un punt en tot el campionat però aquest punt va ser contra Riudellots, tercer classificat i va aconseguir un bon resultat a casa contra el líder de la categoria. El plantejament local no va sorprendre al nostre equip que esperava un rival tancat darrera i aprofitant els pocs contraatacs que podien generar. Els groc-i-negres van treballar durant tota la setmana com poder atacar una defensa tant tancada enrere. Duque va avançar als mataronins però els de lliça van empatar en una bona contra. Abans del descans i després de moltissimes ocasions, Mesones va marcar el segon per anar-se amb avantatge al descans.

La segona part no va canviar el panorama del partit i els nostres continuaven tenint ocasions però el porter local va realitzar un bon partit i va evitar una gran golejada dels nostres. Pol Roy, José Luis i Duque van marcar a la segona per deixar el marcador 2 a 5 en un partit que només es va complicar en els primers minuts.

Tres punts molt important que deixa a l’equip segons a tant sols un punt del liderat, que ocupa el Vilassar de Mar que va perdre a casa i a 4 punts del tercer classificat. Aquest proper diumenge, altre final contra el Montmeló que ocupa la cinquena posició i busca l’ascens de categoria.

Van jugar: Pol, José Luis(1), Jordà, Camilo, Maru, Alexis, Mesones(1), Dani, Sergio, Duque(2) i Pol Roy(1)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s