Sant Joan Vilassar vs Cadet 4-2

El passat diumenge, el nostre cadet va desplaçar-se a Vilassar de Mar per disputar el seu partit de lliga.El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips, que van gaudir de les seves ocasions per decantar el partit. Els de vilassar després d’un error va aconseguir obrir el marcador. Minuts més tard els mataronins van aconseguir l’empat, amb un gol de Sergio. Poc després i de penal, els de vilassar van encaixar el seu segon gol. I en una jugada d mala sort els locals van signar el 3-1 al final de la primera part.

Durant la segona part, els mataronins van sortir amb molta més intensitat, però la pilota no volia entrar entre els tres pals.Novament Sergio va aconseguir escursar distancies sumant un gol més pels mataronins. Els grocs i negres tenien als locals tancats a la seva pista, però una jugada de contra i mala sort, va fer que intentant rebutjar la pilota Abel marques en propia porta l’últim gol del partit, signant el 4-2 definitiu. 

Cal destacar l’actitud i la intensitat dels nostres cadets, que van lluitar fins al final. Ànims a tots!!seguim treballant. 1,2,3 Mataró!!

Golejadors: Sergio (2)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: