Infantil “B” vs Futsal Vilassar Mar 3-1

L’infantil B s’imposa per 3 a 1 contra el Futsal Vilassar, rival directe per la zona classificatòria. Els groc-i-negres malgrat tenir la possessió en els compassos inicials van veure com els visitants s’avançaven en el marcador al minut 1 de partit. Això va deixar tocats als mataronins que van arribar a la mitja part amb el resultat desfavorable de 0 a 1.

Ja a la represa els locals van sortir a menjar-se al Vilassar amb arribades continues a la porteria contrària però amb la mala sort de no trobar el gol. Va ser Aitor després d’una jugada trenada qui va empatar el partit al minut 33. Alejandro i Gorín van tenir clares ocasions que el porter visitant va poder treure sota pals. Al minut 43 de partit, Ivan va marcar un golàs engaltant una pilota alta que venia d’una passada directa d’Ernest des de la porteria. Amb el 2 a 1 l’equip no es va relaxar i a falta de tres minuts pel final del partit Ryian va sentenciar marcant el 3 a 1 després d’estar al mig de l’àrea per enviar la pilota a dins de la xarxa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: