Juvenil vs Sagarra «B» 5-2

El juvenil aconsegueix tres punts molts importants per continuar la lluita pel campionat de lliga. Els groc-i-negres es refan de la dura derrota de la setmana passada contra el Vilassar i es porten un partit molt lluitat amb un gran esforç físic. La primera part va acabar amb un parcial de 3 a 0, amb gols de Dani al aprofitar un rebot, David de jugada de contra amb assistència de Duque i de Mesones amb un refús des del corner que va sorprendre al porter colomenc. Bona primera part amb un gran resultat.

A la represa, Victor va aconseguir el quart de jugada de banda mataronins però els visitants amb un bona jugada individual del seu millor jugador, van marcar el 4 a 1. Van ser minuts pels colomencs que van començar a creure en la remuntada quan van marcar el segon de corner. Un temps mort va servir per tranquil·litzar el partit i els nostres van tornar a jugar tranquils arribant a porteria contraria i així aconseguir el definitiu cinquè gol que es va marcar un jugador en pròpia.

Bon resultat i bona imatge de l’equip en la primera final de vuit partits que queden per decidir qui serà el campió de lliga. Som-hi juvenil!!!! SOM UN!!!! 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés, Victor(1), Jordà, Maru, José Luis, Duque, Mesones(1), David(1), Pol Roy i Dani(1)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: