Aleví vs Premià de Mar 4-11

L’esperit dels petits torna a lluir en un partit molt dur contra un dels millors equips de la categoria.

La primera part va ser la condemna de l’equip, davant una mala ratxa de resultats i un rival molt fort, la defensa groc i negre tindria diversos errors que farien obrir el marcador tot i que el partit, quant a joc, no era tan desequilibrat. Els primers gols van donar porta als següents, fent fins al 0-5, després d’aquest, arribaria el primer dels mataronins, obra de Joel després d’una bona sortida de pilota. El resultat final d’aquesta part seria 1-8.

Després d’això, la segona part seria la mostra de coratge dels locals, els visitants seguien apretant fora de baixar el ritme del partit, i feien l’1-10. On qualsevol altre podria rendir-se, els nostres ni volen ni saben fer-ho, el joc des de aquí va ser propietat dels nostres, intensos en la defensa i en l’atac, molt de cor però a la vegada un futbol sala maco i ben executat, arribarien així el 2-10, un altre cop a peus de Joel, després d’un refús. El 3-10 seria per Amai, que ja venia provant des de feia minuts, encarant al porter amb un molt bon xut, i seria ell mateix el que fes el 4-10 amb un preciós gol des de 3/4 de pista. Al final, 4-11 va ser el resultat, però amb un 3-3 parcial a la segona part contra un equip que està lluitant per la lliga.

Podem estar orgullosos, cada dia més grans, 1,2,3 MATARÓ!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s