Cadet vs Castellterçol 5-5

DSC_0056
Cadet 2015/2016

El passat diumenge el nostre cadet enfrontava el seu partit de lliga amb la pressió que suposava aconseguir els 3 punts per seguir lluitant per l’ascens.

Durant la primera part, els mataronins tenien el control del partit oferint bones jugades i combinacions que apuntaven a que tot sortiria tal i com ho havien planejat. Tot i així l’equip rival no baixava els braços i lluitava sense descans tot i la diferència del 3-0 en contra.

Durant la segona part, els mataronins van perdre la concentració i van oferir als rivals el retallar distancies amb varis errors defensius i falta d’intensitat. I així va ser. Els de castellterçol van aconseguir posar contra les cordes als locals. Amb tot això, els grocs i negres van perdre els nervis intentant rematar el partit, fent que el partit es tornes boig, i així vam veure tot un seguit de contraatacs a les dues porteries sense pausa. Els mataronins van perdre el control absolut del partit i van deixar-se 2 punts pel camí vitals per seguir a la lluita.

Recta final de la lliga, ens queden 8 finals. Ànims a tots i a seguir treballant!! 1,2,3 Mataro!

Golejadors: Guillem M (1), Guillem R. (1), Sergio (1), Adam (1) i Santi (1)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s