CFS Ciutat Mataró Adaptat es proclama campió de Catalunya

IMG_4948Aquest passat diumenge, els nostres equips del esport adaptat es desplaçaven a Igualada per disputar el Campionat de Catalunya de Futbol Sala que organitza l’ACELL. CFS Ciutat de Mataró participava amb tres equips.

El CFS Ciutat de Mataró “A” es va proclamar campió del campionat després de derrotar a l’Associació Alba per 3 a 2, empatar amb el TEB B 2 a 2 i guanyar en el tercer i definitiu partit al Femarec A per 1 gol a 3. Amb aquests resultats es van proclamar campions.

El CFS Ciutat de Mataró  “B” no van tenir tant sort i van caure en els penals de la final després d’empatar el partit 1 a 1 contra el Ginesta B. Per la seva part, el CFS Ciutat de Mataró “C” va aconseguir només un punt a l’empatar contra el Torre de Baró.

Des del club volem felicitar de nou a totes els nostres jugadors i especialment, felicitar al primer equip per el campionat de Catalunya. Podem dir que tenim el millor equip de futbol sala adaptat de tota Catalunya!! Enhorabona!!!

Un comentario en “CFS Ciutat Mataró Adaptat es proclama campió de Catalunya

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s