Premià de Dalt vs Aleví 4-1

Els 20160402082032_IMG_8783alevins van disputar el partit corresponent contra el Premia de Dalt, donant sensacions millors tot i la poca fortuna que tenen del seu costat, disputat tot i el resultat final.

La primera part comença
va amb els visitants ben col·locats en defensa, concentrats i controlant l’apartat defensiu, creaven algunes ocasions de perill que no acabaven de concretar, però al final, va ser l’equip local el que es va avançar en les seves primeres internades amb el 2-0 que pujaria al minut 7, i resultaria sent final pel primer període.

Al segon, la pressió dels mataronins va fer que el nostre equip fos el predominant en ocasions de perill, però la mala sort, i també un molt bon porter local, no permetien als grocs i negres retallar distancies, i, prenent més riscos per aquest joc intens, acabaria per entrar el 3-0, després d’aquest, per fi la pilota podia entrar, fent el 3-1 Arnau en una bona jugada col·lectiva. L’equip va pujar encara més el pistó, però un altre dia més, la precisió no va ser el fort d’uns nens que van deixar el cor a la pista, just abans de veure com el marcador es tancava amb 4-1.

Un bon treball que poc a poc fa retornar algunes sensacions, continuar treballant, 1,2,3 MATARÓ!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s