Barri Can Calet vs Sènior Masculí 4-3

DSC_0056
Sènior Masculí 2015/2016

Derrota del nostre sènior masculí a Sant Fost de Campsentelles per 4-3. Partit travat i físic en el qual els mataronins van portar el ritme del partit però sense trobar-se còmode davant la defensa dels locals i tot i generar ocasions no es finalitzaven.

Amb el resultat de 0-0 es va arribar a la mitja part però només començar la segona els locals en una contra posaven l’1-0 al marcador i 4 minuts després repetien acció ampliant a 2-0 el lluminós que 12 minuts desprès canviaven a 2-1 pel gol de Xavier Carbonell.

Amb l’equip bolcat a l’atac per empatar el partit i amb un rival molt tancat van arribar 2 gols més dels locals i amb un bon joc de 5 els jugadors dirigits per Joan Serra escurçament al marcador amb 2 gols més de Xavier Carbonell que finalment no van ser suficients. A seguir treballant que queden molt punt en joc. De la grada al camp SOM UN.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s