Campionat de Catalunya Futbol Sala adaptat

IMG_4901Diumenge 3 d’abril les instal·lacions esportives del camp de futbol Les Comes d’Igualada rebran als 480 esportistes amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics-ACELL per disputar el Campionat de Catalunya de futbol sala. A més, comptarem amb un partit amistós d’una Selecció Special Olympics i de futbolistes de l’Agrupació Barça Jugadors.

La 32a edició del Campionat de Catalunya de futbol sala adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual tindrà un rècord de participació amb 55 equips que es dividiran en diferents grups segons l’edat i nivell de joc.

Seran 480 futbolistes que provenen de diferents parts de Catalunya i també d’Andorra. Les comarques catalanes que tindran representació en el Campionat són: Osona, Alt Camp, Baix Camp, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Barcelonès, l’Urgell, l’Alt Penedès, Pla d’Urgell, Ripollès, Maresme i Tarragonès. A més, 11 dels esportistes disputaran les proves adaptades per tal que tots els participants amb discapacitat intel·lectual puguin sentir-se partícips de la jornada esportiva.

Desitgem molta sort a tots els nostres equips del CFS Ciutat de Mataró i que gaudexin una vegada més de l’experiència #esportperatothom

Anuncios

Un comentario en “Campionat de Catalunya Futbol Sala adaptat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s