Juvenil vs Futsal Mataró “C” 4-2

Van jugar: Andrés i Pol(p), Jordà, Victor(1), José Luis, Mesones, Camilo, Dani(3), Jona, Oscar i Maru

Diumenge es va disputar el derbi mataroní de la categoria de segona divisió juvenil entre el nostre juvenil i el Futsal Mataró “C”. Els nostres juvenils van aconseguir la victòria després de remuntar un 0 a 2 en contra. Els visitants van aprofitar primer un refús del nostre porter per marcar el primer i el segon de rebot després d’un xut de jugada de córner. Dani va marcar el primer dels nostres al aprofitar un error de marca que el va deixat tot sol davant el porter després d’una bona passada de Victor de banda. Victor va ser qui va empatar el partit amb una bona contra i així marxar al descans amb la sensació que es va començar molt malament el partit però es va poder solucionar el marcador abans del descans.

A la segona part, el joc va ser molt més fluid per part dels nostres, pressionant més a dalt i aconseguint clares ocasions. Es van tenir moltes ocasions però la pilota no volia entrar fins que va aparèixer Dani que va marcar el tercer gol que ens donava la victòria i el quart que ens donava la tranquil·litat en el marcador.

Tercera victòria en els tres partits disputats que ens col·loca coliders. La propera setmana, l’equip es desplaça a Caldes de Montbui per continuar amb la bona ratxa.

1,2,3 MATARÓ

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s