Aleví 6 – 0 Atlètic Català

12096338_754041514699758_8365427698649099964_nPrimer partit de lliga dels més petits del club, els grocs i negres van aconseguir un gran resultat per començar la lliga amb motivació, i amb un joc que deixa entreveure molt bones sensacions. La primera part va començar amb un Ciutat esperant el joc al mig del camp, una defensa molt ben posicionada que no deixava gaires ocasions als jugadors de Vilassar, i amb una sortida de pilota amb molt de criteri, amb la qual arribaven les primeres ocasions dels locals, que no es transformaven en gol tot i la seva perillositat. Durant uns pocs minuts, l’equip visitant, va aconseguir avisar als locals amb un parell de bones ocasions, però l’Alex, es va lluir amb diverses bones intervencions que permetrien a l’equip tornar al seu bon joc sense la necessitat de passar gaires dificultats. El primer gol arribaria amb gran xut des de pràcticament el mig camp per l’escaire de Guim, obria el marcador i des d’allà el control mataroní només es va estendre. La concentració continuava i l’equip no perdia ni l’esperit ni el posicionament, i amb altres molt bones combinacions col•lectives, l’Amai aconsegueix fer 2 gols abans del descans, 3-0. La segona part es presentava perillosa pels ànims de pressió portats per l’equip visitant, però lluny d’arronsar-se, els grocs i negres van continuar imprimint el seu control sobre el joc, ben posicionats, amb tranquil•litat i molta motivació, els visitants no espantaven la porteria d’Alex, que no va tenir gaire treball a la segona part. El gran treball tant defensiu com ofensiu de l’equip, va tenir encara més recompensa, primer un gol de Guillem feia el 4-0, i després el capità, Marc, aconseguia fer 2 gols rematant al segon pal, el primer per una gran jugada d’equip, i el segon per una bona falta posada per l’Eric. En general, l’actuació dels nens present al camp va ser més que notable, tots ells van posar el seu cor i les seves ganes al camp, i s’emporten una gran victòria que ha de servir com a base de cara a tot el que queda de lliga.

Un gran futur pel davant, 1,2,3 Mataró! De la grada al camp SOM UN

Anuncios