El juvenil tanca la pretemporada amb una victòria davant Racing Pineda

juve

El juvenil ha tancat els seus partits de preparació de pretemporada amb una victòria còmoda davant del Racing Pineda. El conjunt entrenat per Carlos Camacho va realitzar un partit molt complet on es va veure les evolucions d’aquesta pretemporada amb un joc d’atac molt més fluid respecte amb primers partits. El resultat final va ser de 5 a 2 a favor dels nostres.

L’equip ha realitzat un bona pretemporada amb 3 victòries davant Futsal Arenys, San Joan de Vilassar i Racing Pineda, un empat davant Premià de Dalt i una derrota a la pista del Canet. Ara toca pensar en l’inici de lliga davant el Rapid Santa Coloma, un equip que ha baixat de primera.

Aquest any l’equip estarà format per: Andrés (porter), Victor Ortiz, Victor Jordà, José Luis Gómez, Alexis Fernández, Camilo, Carlos Mesones, Daniel Jiménez, David Ruiz, Jonathan Fernández, Maru, Mauro, Oscar Sanz i Victor Duque.

Anuncios